Welcome to ISTRIAN de Dignan   Click to listen highlighted text! Welcome to ISTRIAN de Dignan Powered By GSpeech

RISULTATI: ATTIVITÀ & EVENTI

Tutte le attività svolte dall’Ecomuseo si basano sul volontariato e sulla partecipazione attiva dei cittadini.
I membri che contribuiscono allo sviluppo dell'associazione sono non solo appartenenti alla popolazione locale, ma vengono da tutto il mondo.

Uspješno provedena crowdfunding kampanja!

Na našoj Didaktičkoj farmi živi Pipo, jedan od starijih boškarina u Istri koji nažalost boluje od tumora na stražnjoj lijevoj nozi. Pipa volimo svi – od članova udruge i posjetitelja farme do školske djece koja polaze Osnovnu školu Vodnjan i svakodnevno su aktivni na farmi. 

Leggi tutto...

Pridružite nam se u proslavi 7 godina rada Ekomuzeja, slavimo uspiješne projekte, suradnje i umrežavanje mladih ljudi, proizvođača i Slow Food zajednice.

Leggi tutto...

Uspjeh i sreća ljudi u zajednici je umrežavanje znanja i gradnja zajedničkih iskustava.

Leggi tutto...

Slow Food International i Udruga Istarsko - Ekomuzej iz Vodnjana u sklopu projekta: "Slow food na djelu: mladi i budućnost poljoprivredne baštine u Hrvatskoj" organiziraju drugu po redu radionicu o važnosti sezonske sjetve, pripremi i pravilnom načinu te upotrebi pravih alata u procesu izrade sadnica.

Leggi tutto...

Zahvaljujemo redakciji MEDULIN Fm na pozivu u radioemisiju AGROFISH gdje smo predstavili projekt: "Slow Food na djelu: mladi i budućnost prehrambenog sustava u Hrvatskoj" kojeg provodimo u partnerstvu s talijanskom nevladinom organizacijom Slow Food uz podršku dobrotvornog fonda banke Intese Sanpaolo.

Leggi tutto...

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech