Welcome to ISTRIAN de Dignan   Click to listen highlighted text! Welcome to ISTRIAN de Dignan Powered By GSpeech

RESULTS: ACTIVITIES & EVENTS

All the activities performed by the Ecomuseum are based on volunteering and active citizens participation.
The members who contributes to the development of the association are not only from the local population but from all around the world.

Uspješno provedena crowdfunding kampanja!

Na našoj Didaktičkoj farmi živi Pipo, jedan od starijih boškarina u Istri koji nažalost boluje od tumora na stražnjoj lijevoj nozi. Pipa volimo svi – od članova udruge i posjetitelja farme do školske djece koja polaze Osnovnu školu Vodnjan i svakodnevno su aktivni na farmi. 

Read more ...

Pridružite nam se u proslavi 7 godina rada Ekomuzeja, slavimo uspiješne projekte, suradnje i umrežavanje mladih ljudi, proizvođača i Slow Food zajednice.

Read more ...

Uspjeh i sreća ljudi u zajednici je umrežavanje znanja i gradnja zajedničkih iskustava.

Read more ...

Slow Food International i Udruga Istarsko - Ekomuzej iz Vodnjana u sklopu projekta: "Slow food na djelu: mladi i budućnost poljoprivredne baštine u Hrvatskoj" organiziraju drugu po redu radionicu o važnosti sezonske sjetve, pripremi i pravilnom načinu te upotrebi pravih alata u procesu izrade sadnica.

Read more ...

Zahvaljujemo redakciji MEDULIN Fm na pozivu u radioemisiju AGROFISH gdje smo predstavili projekt: "Slow Food na djelu: mladi i budućnost prehrambenog sustava u Hrvatskoj" kojeg provodimo u partnerstvu s talijanskom nevladinom organizacijom Slow Food uz podršku dobrotvornog fonda banke Intese Sanpaolo.

Read more ...

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech