Uspješno provedena crowdfunding kampanja!

Na našoj Didaktičkoj farmi živi Pipo, jedan od starijih boškarina u Istri koji nažalost boluje od tumora na stražnjoj lijevoj nozi. Pipa volimo svi – od članova udruge i posjetitelja farme do školske djece koja polaze Osnovnu školu Vodnjan i svakodnevno su aktivni na farmi. 

Pokrenuli smo prikupljanje sredstava za njegovu operaciju i daljnju njegu.

Veterinarski tim iz Slovenije uspješno je operirao našeg Boška! Pacijent se odlično oporavlja nakon terapije antibioticima. Veterinari su za potrebe operacije donijeli privremenu stojnicu, no da bi nastavili njegovati Boška kako bi ostao pokretan, potrebno je izraditi stojnicu. Stojnica će biti prilagođena njegovim dimenzijama, a moći će je koristiti i druge životinje s Didaktičke farme.

Stigao je nalaz biopsije Boškovog tumora. Dijagnosticiran je kožni i potkožni sarkom. Radi se o agresivnom malignom tumoru za kojeg nema podataka o načinu razvoja kod odraslog goveda. Tumorna masa je u potpunosti odstranjena te se nadamo da će naš Boško još dugo biti s nama.
Usplješno je i završila kampanja prikupljanja sredstava za našeg Pipa (Boška). Zahvaljujemo od srca svim donatorima, a pogotovo Hrvatskoj pošti d.d.! 
Hvala i studentima Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Isabella Popović, Gabriel Živković, Sara Miletić, Milica Jovanović, Vedran Čuljak i Paula Filjar pod vodstvom profesorice Iva Slivar koji su pomogli u izradi kampanje! Hvala crowdfunding platformi Croinvest.eu!
Hvala i svima vama na donacijama i prekrasnim porukama podrške te medijima koji su nas odmah velikodušno popratili!
 
Obračun kampanje:

Ukupno evidentiran iznos na platformi: 21.800,00 kn

Uplata izvršene izravno na žiro-račun nositelja kampanje: 15.535,00 kn (Hrvatska pošta d.d.)

Osnovica za obračun provizije Cediora: 6.265,00 kn

Iznos provizije Cediora: 313,25 kn (5%)

 
Izvršene uplate: 21.800,00 kn od 31 donatora

Uplate karticama: 4.215,00 kn od 21 donatora

Provizija Zabe, Bizzona i kartičnih kuća: 83,87 kn (1.99%)

Uplate putem KEKS Paya: 350,00 kn od 3 donatora

Naknada KEKS Paya: 4.55 kn (1.3%)

Uplate putem kriptovaluta: 00,00 kn od 0 donatora

Oslobođeno naknade

Uplate putem internet/mobilnog bankarstva: 17.235,00 kn od 7 donatora

Naknada RBA: 32.6 kn

 
19 donatora (u kategoriji izvršenih uplata) u vrijednosti od 4.100,00 kn je označilo da ne želi nagradu uz uplatu.


Neizvršene uplate: 2.525,00 kn (10,38%) od 9 donatora (22,05%)

Uplate na čekanju - 50,00 kn od 1 donatora (donatori koji su kao način plaćanja odabrali internet/mobilno bankarstvo, a nisu izvršili uplatu)

Neuspješno plaćanje - 2.375,00 kn od 7 donatora pri čemu se 2000,00 kn odnosi na 1 donatora (neuspjelo plaćanje karticama zbog unosa krivih podataka s kartice, nedovoljno sredstava na računu, isteka kartice ili pogrešne autorizacije uplate)

Otkazane uplate - 100,00 kn od 1 donatora (donator se predomislio, nestalo mu je signala prilikom plaćanja ili uopće nije autorizirao uplatu tokenom što je najčešći razlog)

 
Refundirane uplate: 600,00 kn od 3 donatora (pristigle nakon knjiženja ugovora o donaciji s poslovnim subjektom koji vrši donaciju izravno na žiro-račun nositelja kampanje, a kojim je iznosom premašen cilj iste)


Isplata Cediora na račun nositelja projekta: 5.830,73 kn
 
Objavljivat ćemo sve novosti, kako bi donatori mogli pratiti razvoj Bošovovog zdravstvenog stanja i trošenje prikupljenih sredstava.
 
Bošku će najdraže biti kad ga posjetite na Didaktičkoj Farmi!
HVALA od srca!